OSOBNA OSVETA?

Pop zvijezdi provalili u vilu i napravili štetu od 200 tisuća dolara

Foto: Press Association/PIXSELL
Nicki Minaj
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicki Minaj
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicki Minaj
Foto: Instagram
nicki minaj
03.02.2017.
u 13:53
Policija je potvrdila kako je vila površine veće od 1000 četvornih metara potpuno razbijena iznutra. Pljačkaši su porazbijali sav namještaj, kao da su nešto tražili.
Pogledaj originalni članak

Pop zvijezdi Nicki Minaj pljačkaši su provalili u vilu u Los Angelesu i napravili štetu od čak 200 tisuća dolara, objavio je TMZ.

Policija je potvrdila kako je vila površine veće od 1000 četvornih metara potpuno razbijena iznutra. Pljačkaši su porazbijali sav namještaj, kao da su nešto tražili. Čini se da su pronašli sve što su namjeravali, jer je Nicki prijavila kako joj je nestao vrijedan nakit i druge dragocjenosti.

No, neki izvori kažu kako ovo nije bilo obično razbojništvo, nego kako je izgledalo da se radi o osbnoj razini. Provalnik ili provalnici slomili su čak i okvire slika, razbili bočice parfema i razrezali Nickinu odjeću.

Policija pregledava video snimke u potrazi za počiniteljima, a Nicki je kazala kako će postaviti potpuno novi video nadzor, ali i angažirati zaštitare koji će čuvati kuću.

>>Nicki Minaj na novoj fotki nije sakrila gotovo ništa

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GO
goronja
17:23 03.02.2017.

Gdje je ona zvijezda? Nikad čuo i vidio za nju