UKRAO IM SRCA

Pop-zvijezda rodila sina i objavila presretni status na Instagramu!

Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
Cheryl Cole
Foto: Instagram
Cheryl Cole
Foto: Instagram
Cheryl Cole
26.03.2017.
u 11:38
- Iako još uvijek nema ime, već je ukrao naša srca. Presretni smo. Sretan Majčin dan svim majkama širom svijeta - napisala je Cheryl.
Pogledaj originalni članak

Britanska pop zvijezda i bivša sutkinja njihovog X-Factora Cheryl (33) rodila je sina. Pjevačica je na svom Instagram profilu napisala kako su Liam Payne (23) iz grupe One Direction i ona postali roditelji u srijedu, a objavila je i fotografiju na kojoj Liam drži bebu. Ponosna majka napisala je i kako je beba predivna, te da teži 3.43 kilograma.

- Iako još uvijek nema ime, već je ukrao naša srca. Presretni smo. Sretan Majčin dan svim majkama širom svijeta - napisala je Cheryl.

Liam je objavio istu fotografiju, ispod koje je napisao kako bliski prijatelji i obitelj znaju da je on čovjek koji teško ostaje bez riječi.

- Imam veliko strahopoštovanje prema njegovoj majci koja je bez problema prošla kroz trudnoću i porođaj. Ostvarila je moje snove - napisao je Liam.

Cheryl je primila puno čestitki kolegica i prijateljica. reality zvijezda Khloe Kardashian napisala je na Tweeteru: "Čestitam lutko! Bog blagoslovio tvoju obitelj i tebe. Ne mogu biti sretnija, ljubavi!"

Inače, iz Cheryl su već dva braka. S bivšim engelskim reprezentativcem Ashleyem Coleom bila je u braku od 2006. do 2010., a za Jeana-Bernarda Fernandeza-Versinija bila je udana od 2014. do 2016. godine.

>>Preljubnik Ashley Cole: Ne želim imati djecu sa Cheryl

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.