život na vagi

Policajac izgubio 50 kilograma! Pogledajte kako je Marijo izgledao na početku showa

Foto: RTL
Policajac izgubio 50 kilograma! Pogledajte kako je Marijo izgledao na početku showa
07.11.2018.
u 09:37
Marijo Barišić Baro ostvario je zavidan rezultat u trećoj sezoni 'Života na vagi'. U show je stigao sa 150 kilograma.
Pogledaj originalni članak

Osječki policajac Marijo Barišić Baro jedan je od najvećih gubitnika na težini u trećoj sezoni ''Života na vagi''. Baro je tijekom 15 tjedana izgubio čak 50 kilograma, a s mršavljenjem ne namjerava stati.

Marijo je u show stigao sa 150 kilograma, a prijavio se jer se počeo bojati zbog narušenog zdravlja.

Dodatan motiv bila su mu i djeca od kojih jedno boluje od autizma. Baro je u prošloj emisiji prvi stao na vagu. Na posljednjem vaganju imao je 111 kilograma, a sada ima 107,4 pa je tako ušao u klub onih koji su izgubili 50 kilograma u showu. 

Foto: RTL

Do kraja sezone mogao bi nastaviti niz svojih prethodnika koji su tijekom prijašnjih sezona popularne RTL-ove emisije skinuli više od 100 kilograma. Među njima su Siniša Pšak i Gabrijela Crnjac. 

Pogledajte i kako o svojoj liniji brine Duško Ćurlić. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
11:29 07.11.2018.

Samo kod nas mozes biti policajac sa 150 kila.

SU
SULUD
12:17 07.11.2018.

Mene samo zanima kako se službeno zove period od 3 mjeseca izbivanja sa posla radi sudjelovanja u reality showu? Bolovanje? Godišnji?

DA
Danijel2
12:38 07.11.2018.

Ne možeš vjerovati. Jel on u penziji? Policajac mora ispunjavati psihičke i fizičke zahtjeve koje zahtjeva njegov posao. Ako ga ne zanima uvježbavanje kojeg borilačkog sporta, što taj čovjek UOPĆE radi u policiji?