kraljevska obitelj

Pogledajte tko je ukrao svu pažnju na rođendanu princa Charlesa

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL
14.11.2018.
u 12:24
Okružen svojim najmilijima, suprugom Camillom, sinovima Williamom i Harryjem te njihovim suprugama Kate i Meghan, kao i unucima Louisom, Georgeom i Charlotte, slavljenik Charles pokazao je svoje najopuštenije lice
Pogledaj originalni članak

Povodom 70. rođendana princa Charlesa kraljevska obitelj snimila je nove portrete na kojima su očekivano svu pažnju ukrali najmlađi članovi, princ George, princeza Charlotte i najmlađi princ Louis.

Slavljeničko raspoloženje itekako je vidljivo na fotografijama, na kojima nitko od okupljenih ne skriva veselje. Okružen svojim najmilijima, suprugom Camillom, sinovima Williamom i Harryjem te njihovim suprugama Kate i Meghan, kao i unucima Louisom, Georgeom i Charlotte, slavljenik Charles pokazao je svoje najopuštenije lice. Fotografije su snimljene u vrtovima Charlesove rezidencije, Clarence Housea.

Princ Harry i trudna vojvotkinja Meghan sjajno su zaokružili ovu obiteljsku priču, a tridesetsedmogodišnja Amerikanka na jednoj od fotografija od srca se nasmijala i pokazala da je novom obitelji više nego zadovoljna.

Pogledajte video o osobama koje su postale poznate s četrdeset godina: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
12:56 14.11.2018.

ahahahaaa, zar opet ovi. vi u vecernjem stvarno niste normalni. pa svaki dan deset clanaka.

YU
yurkov
13:21 14.11.2018.

"ukrao pažnju" e moj novinarčiću