Novo It mjesto

Pogledajte tko je došao na otvorenje prvog zagrebačkog spritz bara

29.09.2018.
u 13:25
Nataša Janjić, Ivan Šarić, Janko Popović Volarić, Luka Nižetić, Iva Šulentić, Antonija Mandić te brojni drugi uživali su na partiju otvorenja Glow bara u Preradovićevoj
Pogledaj originalni članak

U Zagrebu je sinoć otvoren prvi spritz bar s jedinstvenom ponudom ekskluzivnih kombinacija craft pića i vrhunske kave dosad neviđenih na zagrebačkoj špici.

Na otvorenju su bila brojna poznata lica iz kulturnog i društvenog života Hrvatske. Među njima su bili: Nataša Janjić, Ivan Šarić, Luka Nižetić, Antonija Mandić, Iva Šulentić, Slavko Sobin i mnogi drugi. Gosti su se odlično zabavili uz nove spritz kombinacije pića dok je za glazbeni lounge-disco ugođaj bio zaslužan DJ Jeleš.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:30 29.09.2018.

Pišete otvorenje a ja mislim da je ipak otvaranje.

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:30 29.09.2018.

Ako u spritz baru nije istovremeno i barber shop, ništa niste napravili.