Pjesma koja 'dira' zaljubljena srca

Poslušajte novi singl 'Fališ mi' klape Rišpet

Foto: Jadran Babić
klapa Rišpet
Foto: Jadran Babić
klapa Rišpet
Foto: Jadran Babić
klapa Rišpet
03.03.2015.
u 14:09
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih klapa, klapa Rišpet u izdanju HIT Recordsa predstavlja novi singl 'Fališ mi'. Nakon uspješnica 'Lumin', 'Kad je pošla ća', 'Mislin samo na te', te duetima sa Mišom Kovačem 'Sunce mi od tebe dolazi' i Jelenom Rozgom 'Prsti zapleteni' dečki iz klape Rišpet pripremili su pravu glazbenu poslasticu.

Zaljubljenici u klapsku pjesmu, ali i oni koji to nisu zasigurno će uživati u novoj skladbi koju autorski potpisuje Pero Kozomara za glazbu, Ivica Brnas tekst, te Leo Škaro aranžman i cjelokupnu produkciju.

Kako doznajemo singl 'Fališ mi' govori o neprežaljenoj ljubavi muškarca koji pjeva svojoj bivšoj dragoj, koja mu još uvijek nedostaje; koju voli i ne može zamisliti svoj život bez nje.

Novi singl, prati i video spot, koji je režirao gitarista klape Rišpet Marin Čoko. Kadrovi spota snimljeni su na zanimljivim lokacijama u staroj Podstrani sa prekrasnim rustikalnim kamenim kućama i zvonikom.

Autor glazbe: Pero Kozomara

Autor teksta: Ivica Brnas

Autor aranžmana, glazbeni producent i tonski snimatelj: Leo Škaro

Sve novosti vezane uz klapu Rišpet, ali i ostale aktivnosti Hit Recordsa, pratite na našem Facebook profilu i Youtube kanalu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.