DVOSTRUKI ZAGRLJAJ

Pogledajte simpatični gaf s ovogodišnjih Zlatnih globusa

Foto: Screenshot
Damien Chazelle
Foto: Reuters
Damien Chazelle
Foto: Reuters
Damien Chazelle
Foto: Reuters
Damien Chazelle
Foto: Reuters
Damien Chazelle
10.01.2017.
u 09:49
Kada je redatelj i scenarist filma Damien Chazelle dobio nagradu za najbolji scenarij, Emma ga je krenula zagrliti, no nije vidjela da Damien već sretno grli svoju djevojku.
Pogledaj originalni članak

Zlatni globusi svake godine imaju i nekoliko svojih smiješnih momenata. Za ovogodišnje izdanje pobrinula se glumica Emma Stone, dobitnica Globusa za najbolju žensku ulogu u filmu "La La Land". Kada je redatelj i scenarist filma Damien Chazelle dobio nagradu za najbolji scenarij, Emma ga je krenula zagrliti, no nije vidjela da Damien već sretno grli svoju djevojku.

– Ovo je bilo jako čudno – kazala je Stone i ispričala se Chazelleu i njegovoj djevojci. Ovaj simpatični "dvostruki zagrljaj" brzo se proširio društvenim mrežama. Chazelleu preostaje još puno zagrljaja jer će njegov "La La Land" po svemu sudeći biti i glavni favorit ovogodišnje nagrade Oscar.

>>Ryan Gosling emotivnom zahvalom oduševio sve obožavateljice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SE
sestrićna
10:15 10.01.2017.

navike nije lako sakriti..

AU
austrougarskigeneral
10:18 10.01.2017.

ima on svoju djevojku hehehe

Još iz rubrike Showbiz