"Ovo je čudno"

Pogledajte kako je Rihanna reagirala gledajući svoju snimku seksa u seriji

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Rihanna
Foto: Instagram
Rihanna
Foto: Press Association/Pixsell
Rihanna
22.03.2017.
u 12:11
Pjevačica se pojavljuje u petoj sezoni njoj omiljene serije "Motel Bates", a jedna od scena koju je snimila bila je i scena seksa
Pogledaj originalni članak

Ekipi serije "Motel Bates" u petoj sezoni pridružila se i pjevačica Rihanna. Pjevačica je velika obožavateljica ove serije i ta informacija došla je do producenta Carltona Cusea koji je Rihanni ponudio ulogu.

Na malim ekranima Rihanna se u seriji pojavila nedavno, a nastavke serije u kojima se pojavljuje Rihanna je uživo emitirala i na društvenim mrežama.

Jedna od Rihanninih scena u seriji je i scena seksa, a dok je s obožavateljima na društvenim mrežama gledala seriju, Rihanna je u trenutku prikazivanja scene seksa pokrila usta rukama i rekla da to ne može gledati.

– Ovo je tako čudno, ne mogu ovo. Ne mogu slušati svoj glas, užasno zvuči – rekla je Rihanna ne skrivajući koliko joj je neugodno. 

Kako je još pjevačica reagirala dok je gledala svoju snimku seksa u seriji, pogledajte u videu. 

>>Ne smeta im 17 godina razlike: Jennifer Lopez i Drake otkrili da su već tjednima u vezi! Je li Rihanna ljuta ili joj je laknulo?

>>Zbog fatalnog Drakea Rihanna je izbrisala Jennifer Lopez s liste prijatelja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.