iznenadili smo...

Podržavam umjetnu oplodnju ako je to jedini način za dobiti dijete

Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
Podržavam umjetnu oplodnju ako je to jedini način za dobiti dijete
20.10.2012.
u 08:00
U potresnom filmu Arsena A. Ostojića "Halimin put" Daria Lorenci-Flatz igra Rapku, ženu iz bosanskog sela i suprugu Miraja Grbića.
Pogledaj originalni članak

U potresnom filmu Arsena A. Ostojića "Halimin put" Daria Lorenci-Flatz igra Rapku, ženu iz bosanskog sela i suprugu Miraja Grbića. Glumica će dramu, koja je s rekordnom ocjenom osvojila nagradu Zlatna vrata Pule, prvi put pogledati na premijeri u utorak u CineStaru.

U kakvom je odnosu vaš lik s glavnim likom, Halimom, koju glumi Alma Prica?

Moja je uloga manja, a s Almom sam snimila nekoliko scena u kojima mi je onda ženska podrška.

Kako je bilo glumiti suprugu Miraja Grbića?

U kadru sa Sarajlijom ne može biti drugačije nego zabavno!

Majka ste, jeste li se mogli zamisliti u Haliminoj situaciji u kojoj ona traži ubijenog sina?

Ne bih se htjela ni zamišljati u takvoj situaciji. Dušu sam isplakala dok sam čitala scenarij. Nažalost, u BiH i dan-danas mnoge majke traže posmrtne ostatke svojih sinova.

U riječkom kazalištu uskoro vas gledamo u predstavi "Jalova". Igrate ženu koja se podvrgne umjetnoj oplodnji. Kakav je vaš stav prema tome?

Gledam na to kao na oblik liječenja. Čovjek mora iskoristiti sve što mu medicina nudi i učiniti sve kako bi prešao zdravstvene prepreke koje mu stoje na putu prema životnim ostvarenjima kao što je roditeljstvo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

M1
marin_11
10:52 20.10.2012.

A tko je ona ? Mogli ste isto tako napraviti intervju sa tetom koja prodaje na tržnici ....

OL
olovka
11:21 20.10.2012.

Draga gospodo , ne zaboravi da se i danas traze posmrtni ostaci "svojih najmilijih" na prostorima Bosne iz Hrvatske samo iz jednog razloga ," Pojedinci su rusili vlastitu drzavu i ubijali za interese Evrope i natoa" pa ako pogledamo situaciju po svijetu ne treba se cuditi demokratiji zapada i tom sto se i danas traze kosti .