film stiže krajem 2015.


Počelo snimanje sedme epizode kultne SF sage "Ratovi zvijezda"

Foto: Press Association/Pixsell

Počelo snimanje sedme epizode kultne SF sage "Ratovi zvijezda"
16.05.2014.
u 14:08
– Moj ujak i bratić imaju kolekciju igračaka “Ratova zvijezda”. Kad sam im rekao da ću glumiti u filmu, ujak se gotovo onesvijestio, preznojio se i problijedio od uzbuđenja! Ideja da bi svojoj kolekciji mogao dodati igračku s mojim likom potpuno je luda, rekao je Oscar Isaac.
Pogledaj originalni članak

Za obožavatelje kultne SF sage “Ratovi zvijezda” prekjučer je bio poseban dan. Naime, u Abu Dhabiju je počelo snimanje novog nastavka franšize “Ratovi zvijezda: Epizoda VII”. Da je snimanje filma najavljenog za prosinac 2015. počelo, na Twitteru je obznanila produkcijska tvrtka Bad Robot čiji je osnivač redatelj filma J. J. Abrams.

U ulogama najslavnijih likova “Ratova zvijezda” ponovno ćemo gledati troje veterana ove franšize, Harrisona Forda kao Hana Sola, Marka Hamilla kao Lukea Skywalkera i Carrie Fisher u ulozi princeze Leie Solo, koji su ove slavne role prvi put odglumili prije 37 godina. Prvi put u “Ratovima zvijezda” glume Daisy Ridley, John Boyega i Oscar Isaac, a koga će glumiti, stroga je tajna.

Foto: Twitter
Redatelj J. J. Abrams objavio je na Twitteru da je pala prva klapa "Ratova zvijezda: Epizoda VII"

– Moj ujak i bratić imaju kolekciju igračaka “Ratova zvijezda”. Kad sam im rekao da ću glumiti u filmu, ujak se gotovo onesvijestio, preznojio se i problijedio od uzbuđenja! Ideja da bi svojoj kolekciji mogao dodati igračku s mojim likom potpuno je luda – rekao je Oscar Isaac (34). Ovo će biti prvi film “Ratova zvijezda” čiji će distributer biti Disney, kojemu je kreator franšize George Lukas prodao prava prije dvije godine. U međuvremenu, Harrisonu Fordu ponuđeno je da reprizira još jednu svoju kultnu ulogu, onu Ricka Deckarda u novom nastavku “Istrebljivača”. Redatelj je Ridley Scott, zaslužan i za prvi film iz 1982. godine.

>> Han, Luke i Leia vraćaju se u novom nastavku 'Ratova zvijezda'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.