Robert Baković Roko

Pobjednik showa 'Život na vagi': Najmlađa kći Eva nije me prepoznala

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
10.12.2019.
u 16:02
U četvrtoj sezoni RTL-ovog showa je smršavio 76,2 kilograma i otišao kući bogatiji za 150 tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

Osjećaj je fantastičan. Biti pobjednik potvrda je truda, zalaganja, suza i cilja koji sam sâm sebi postavio te dokazao sebi i svojim najbližima da se sve može kad se hoće – rekao nam je Robert Baković Roko nakon što je pobijedio u četvrtoj sezoni RTL-ova showa “Život na vagi” i kući otišao bogatiji za 150 tisuća kuna i sa 76,2 kilograma manje.

On je u show ušao sa 169,1 kilogramom, a do finala je spao na 92,9 kilograma. Njegovom transformacijom najviše su oduševljeni njegova supruga i djeca koji su mu bili i najveća podrška u showu.

– Obitelj je oduševljena mojom novom linijom. Djeca stalno govore: “Tata više nije debeli” (smijeh). Čak me moja najmlađa kći Eva nije prepoznala na prvu. Žena kaže da sam joj sada čak i presuh, žene nikad zadovoljne (smijeh). Ostatak obitelji jako je ponosan i sretan. Nisu me se mogli nagledati – zadovoljno govori ovaj 43-godišnjak i ne skriva da mu je prvih deset dana u showu bilo jako teško.

– Prvih desetak dana bilo mi je jako teško naviknuti se na naporne i iscrpljujuće treninge. U početku sam imao velikih problema s grčevima, ali kako je vrijeme odmicalo, bol je jenjavala, a ja sam sve više dobivao na kondiciji, samim time bilo mi je lakše. S prehranom nisam imao nikakvih problema jer smo imali pet obroka u danu i nisam osjećao glad – kaže Roko. Zdrave navike koje je stekao u showu planira zadržati, a i treninzi su sada postali dio njegove svakodnevne rutine.

– Nakon izlaska iz kuće nastavio sam intenzivno trenirati funkcionalni trening, odnosno crossfit na koji odlazim svako jutro. Uz to rekreativno sam se počeo baviti plivanjem i planinarenjem na Sljeme. U skorije vrijeme planiram se vratiti i svojoj prvoj i jedinoj ljubavi: nogometu – kaže.

Novom kilažom jako je zadovoljan i kaže da ne namjerava više mršavjeti.
– Jako sam zadovoljan kilažom s kojom sam napustio show. Iako mi je po nekim tablicama idealna težina 85 kilograma, jako se dobro osjećam u svojoj koži, dapače čak bih volio nabaciti koju kilu u mišićima. Mislim da bi onda to bilo to – kaže Roko.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZI
zip123
20:45 10.12.2019.

Bravo!

PE
Peljesac
20:29 10.12.2019.

Bravo čovjeće. Samo nemoj opet po starim navikama.

MI
midea
17:21 10.12.2019.

Bravo Roko !