PODRŠKA NA FACEBOOKU

Pjevač stao u obranu Češljara: 'Neka sad Merlinu svira Thompsonov bubnjar'

Foto: Facebook
Kemal Hasić
Foto: Facebook
Kemal Hasić
Foto: Facebook
Amar Češljar
15.10.2018.
u 15:27
Poznati bosanskohercegovački pjevač Kemal Hasić pozvao je Amara Češljara da svira u njegovom bendu, a Dinu Merlina i Letu štuke optužio je da 'rade po naputcima iz Zagreba'
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački bubnjar Amar Češljar i dalje je u žarištu interesa javnosti u svojoj zemlji, ali i Hrvatskoj. Podsjetimo, sad već bivši bubnjar Dine Merlina i grupe Letu štuke na Facebook stranici portala klix.ba komentirao je kako bi na hrvatske prosvjednike u Mostaru poslao tenk i opleo. Premda je ta njegova izjava zgrozila mnoge, što ga je na kraju koštalo i posla, ima i onih koji su stali u njegovu obranu. Jedan od njih je i glazbenik Kemal Hasić, koji je pozvao Češljara da svira s njim. 

- Bijah na putu dva dana, umoran stigoh sinoć u kasne sate, otvorih društvene mreže, kad tamo razapinju mog brata Amara Češljara. Nazvah ga tako kasno nije spavao, šta je ovo? Upitah!!?? Kaže “hakovali” mi profil nitko mi ne vjeruje… Srce mi zamalo nije puklo koliko sam osjetio da je usamljen i ostavljen. Znam ga više od dvadeset godina. Moj sin nosi njegovo ime, zato ga tako dobro poznajem. Sad, jasno mi je puno stvari - bili izbor,i podignute nacionalne tenzije, mrzitelji naše zemlje nikad otvoreniji i sve tome slično, ali mi nije jasno ŠTA JE SA NAMA? Odrekoše ga se oni koji ga znaju i po 15 godina. Ne možeš bolan ostaviti brata kojem je nepravda nanesena i koji ti kaže da nije to uradio. Moraš mu vjerovati, to je vjerski, ljudski, moralno, časno… Ali stigle direktive iz Zagreba nema izdavanja albuma ovim “štukicama” a čarobnjku merlinu (mala slova za malog čovjeka) nema koncerata i odmah reži brata - napisao je Hasić koji je povjerovao Češljaru i napao kolege glazbenike, iako je Češljar sam sebi skakao u usta pa se u prvom mailu hrvatskim medijima pokušao opravdati pišući da je mislio na nacionaliste, da bi nam onda predložio da napišemo kako mu je "hakiran" profil.

Hasić je na statusu nastavio i dalje napadati kolege, a na kraju je čak spomenuo i Thompsona. 

- Možda ćete imati još više para, koncerata ali ostat ćete šu**i uvijek. Kažu mi nemoj se petljati ti si ipak pjevač. Pa ako sam pjevač, nisam čovjek bez stava, taman ne bio ništa, kako bih zaspao, šta bih rekao svojim sinovima, valja među raju izaći… Amare volim te i nisi sam, ne mogu ti platiti koliko vrijediš kao muzičar, ali ti garantiram da ćeš u mom bendu biti sretniji, a čarobnjak nek uzme nekog iz Thompsonovog benda. Bit će još popularniji… hajte šlihtaroši ližite g****e po Zagrebu ili bilo gdje drugo. Opet ćete biti kante od ljudi - napisao je Kemal Hasić. 

Zanimljivo je da je Hasiću nakon ovog komentara jedan prijatelj napisao: "možeš misliti što su mu hakirali profil samo da bi komentirali na klix.ba". No, Hasić je taj komentar obrisao a ostavio one koji su hvalili njegov komentar. 

Video - Poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 91

DU
Deleted user
15:46 15.10.2018.

Poznati bosanskohercegovački pjevač Kemal Hasić??? A gdje je on to poznat?

Avatar anlaser
anlaser
15:54 15.10.2018.

Hasiću Kemale a po čijim ti direktivama "sviraš" ?

HR
Hrvatska
16:04 15.10.2018.

Kemo islamisto kad spomenes ime Thompsona,prije toga mu se nakloni. Hvala i pozdrav.