VIDEOINTERVJU: JACQUES HOUDEK

Pjesmom 'My Friend' borim se protiv predrasuda

Foto: Screenshot
Jacques Houdek
08.03.2017.
u 14:58
- Što god napravio u glazbi uvijek će se naći oni koji će reći: "da, ali on je debel". Ako meni ne smeta što sam debel, zašto njima smeta - kaže Jacques
Pogledaj originalni članak

Gost ovotjednog videointervjua je Jacques Houdek, glazbenik koji će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Jacques govori o tome kako je nastala pjesma "My Friend", ali i o tome kako se cijeli život mora boriti s predrasudama.

>>Husein Hasanefendić Hus: Akija smo pronašli u Jajcu dok je na klaviru pratio striptizete

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
15:22 08.03.2017.

Bori se protiv stavova, ne protiv ljudi. Svi mi imamo poneku predrasudu (vjeruj mi i ti Jacques također), no možda imamo i pokoju dobru stranu koja ipak nadvlada onu "predrasudnu" i u konačnici nas ipak čini prihvatljivima.

Avatar Pinokio
Pinokio
15:07 08.03.2017.

Borac

Avatar KIopp
KIopp
16:41 08.03.2017.

A prije par godina bio homofob godine, a sad se bori protiv predrasuda.