Pjevačici u čast

Pizza s feferonima i maslinama dobila ime po Avril Lavigne

Foto: Pixsell
Pizza s feferonima i maslinama dobila ime po Avril Lavigne
18.07.2011.
u 15:54
Cijeli restoran u njezinu rodnom Napaneeju tematski je posvećen Avril pa je vlasnik odlučio i jednu pizzu s menija nazvati po njoj
Pogledaj originalni članak

U čast svojoj sugrađanki Avril Lavigne, vlasnik jedne pizzerije u kanadskom gradu Napaneeju, jednu je pizzu nazvao po popularnoj mladoj pjevačici.

– To je restoran u središtu grada u koji sam često zalazila dok sam bila tinejdžerica, a danas je pretvoren u pizzeriju koja je tematski posvećena meni – ni sama ne vjerujući rekla je Avril. Vlasnik restorana zato je omiljenu Avrilinu pizzu s gljivama, feferonima i maslinama nazvao po njoj. Pjevačica i sama voli kuhati, a njezino je omiljeno jelo pečeno meso koje i sama odlično priprema.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.