Power pop bend

Pink Studio u Vintage Industrialu

Foto: Promo
Pink Studio
Foto: Promo
Pink Studio
27.01.2017.
u 11:35
Pink Studio – power pop bend iz Zagreba, nastupit će u četvrtak 9. veljače u klubu Vintage Industrial
Pogledaj originalni članak

Pink Studio osnovani su 2005. godine, a postavu mu čine astronauti - Ivana Kardum Legz, Ana Bogdan, Jurica Kus, Nikola Karan, Ana Pavić, te Ivan Glasnović i Josip Pintarić. Četiri godine nakon formiranja, grupa za izdavačku kuću Menart objavljuje prvi album "Soundtrack za Lutku". Izdanje je producirao Luka Tralić Shot i Erol Zejnilović iz grupe Elemental. Potaknuti uspjehom prvijenca, Pink Studio ponovno u suradnji s Menartom, objavuljuju drugi album naslovljen "Pink Album" kojeg također potpisuje gore navedeni producentski dvojac.

U trenutku koncertne najave u Vintage Industrialu, Pink Studio se nalaze u studiju gdje snimaju trebći album, ali s promjenama u vidu: album će objaviti Sipa Music/ Dallas records, a elementarni producentski dvojac zamijenit će Silvio Pasarić.

Ulaznice za koncert Pink Studija u Vintage Industrialu, potražite u Dirty Old shopu, Kavezu (Savska 160) te u samom Vitnageu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kn, a na dan koncerta 40 kn.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr