izvan kontrole

Pijani Gerard Depardieu u avionu urinirao pred svima

Foto: reuters
Pijani Gerard Depardieu u avionu urinirao pred svima
17.08.2011.
u 10:24
Slavnog francuskog glumca na letu iz Pariza za Dublin stjuardesa za vrijeme polijetanja nije pustila na toalet zbog čega se pomokrio pred svima.
Pogledaj originalni članak

Svoj vrlo neugodan karakter slavni 62-godišnji francuski glumac Gerard Depardieu nedavno je demonstrirao pred brojnim putnicima u avionu na letu iz Pariza u Dublin. Naime, vidno pijani glumac želio je  za vrijeme polijetanja otići u toalet, a kad ga stjuardesa nije pustila, ljutiti Depardieu je ustao sa svog sjedala i pomokrio se pred svima.

– Samo ću potvrditi da je mokrio u avionu – izjavila je glasnogovornica francuske aviokompanije KLM.

– Vidjelo se da je popio malo više. Molio je stjuardesu da ga pusti na toalet i stalno ponavljao: "Moram pišati, ne mogu čekati". Kad mu je rekla da pričeka 15 minuta, ustao se i napravio to na podu pred svima nama. Nitko nije rekao ni riječ. Avion se vratio na polazište da bi ga očistili – izjavio je jedan od svjedoka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SM
siki_miki
22:24 17.08.2011.

Ne mogu mu nista jer je visa sila u pitanju. Nije mogao drzati.

OL
ogi_lux
16:00 17.08.2011.

Pa kad kaže da ne može čekati onda ne može hehe.

SA
swiss airbus a320
17:20 17.08.2011.

KLM,nije francuska nego holandska avio kompanija..