'najzgodniji profesor'

On ima doktorat, sveučilišni je profesor matematike, a u slobodno vrijeme je maneken!

Foto: Instagram
profesor
Foto: Instagram
profesor
Foto: Instagram
profesor
Foto: Instagram
profesor
Foto: Instagram
profesor
28.03.2015.
u 19:27
"Ono kad shvatiš da je tvoj profesor matematike jedan od vrhunskih manekena", napisao je Azli uz fotografije svog profesora Pietra Bosellija
Pogledaj originalni članak

Što biste vi napravili kad biste shvatili da je vaš profesor matematike zapravo jako uspješan i jako zgodan maneken?

Upravo to se dogodilo Ariefu Azliju, koji je to otkrio za svog profesora matematike. "Ono kad shvatiš da je tvoj profesor matematike jedan od vrhunskih manekena", napisao je Azli uz fotografije svog profesora Pietra Bosellija.

Na jednoj fotografiji Boselli piše po ploči zadatke, s papirima u ruci, a na drugoj pokazuje svoj zavidni torzo. "Samo na UCL-u", dodao je Azli. Neki zaista imaju sve, pa tako i lijepi Boselli. Neko vrijeme radio je kao asistent, a sada je i profesor na londonskom sveučilištu. Doktorirao je i ovisan je o treniranju. A to se i vidi, možemo dodati.

 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BU
bugatti
20:30 28.03.2015.

Mali je gay i u slobodno vrijeme je sa svojim deckom !

K0
KONJINA4.0
19:43 28.03.2015.

gay lobi cuda radi

AN
anticenzura
20:26 28.03.2015.

Nije neobicno sto je profesor maneken, nego je neobicno sto je maneken profesor. Obicno su ovi praznoglavci.