previše zaposlena

Penelope Cruz: Nikad nisam bila osoba koja se zna odmarati

Foto: 'FreemanPress Association/Pixsell'
Penelope Cruz: Nikad nisam bila osoba koja se zna odmarati
01.06.2011.
u 09:56
- Kad bih došla iz SAD-a u Španjolsku na odmor, zatvorila bih se u kupaonicu sa svojim BlackBerryjem i provjeravala mailove vezane uz posao. Moja obitelj bila je bijesna zbog toga, kaže Cruz
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u siječnju rodila sina Lea, jedna od najvećih holivudskih radoholičarki odlučila je posao staviti sa strane i naučiti se odmarati.

- Nakon što sam godinama radila od jutra do mraka i stalno bila umorna, sad sam našla neki balans u životu i konačno sam sretna zbog toga. Nikad nisam bila žena koja se zna relaksirati, pa ja nisam mogla mirovati na plaži kad bih otišla na ljetovanje. Imala sam i ružnu naviku da kad iz SAD-a dođem kući u Španjolsku na odmor, u kupaonici provjeravam na BlackBerryju poslovnu poštu. Moja obitelj to nije mogla podnijeti, nerijetko bi mi skrivali mobitele, priznaje Penelope i dodaje kako je svoj posao uvijek smatrala "dobitkom na lotu".

- Radim ono što volim, a puno ljudi to nije u mogućnosti. Nikad ne zaboravim da je imati kuću i hranu na tanjuru sreća, mnogi to nemaju, zaključila je 37-godišnja španjolska glumica.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bomba
13:08 01.06.2011.

Nikad ne zaboravim da je imati kuću i hranu na tanjuru sreća, mnogi to nemaju, zaključila je 37-godišnja španjolska glumica. ------------------------------------------------- Ima mnogo vrsta kuća i samim tim i cijena. Mogla si kupiti jeftiniju kuću za vas zvijezde a skuplju za obične ljude i opet bi imala krov nad glavom a ostalo bi i novaca da se možeš relaksirati. Život je jedan i ako ga potrošiš materijalno nisi ga trebao ni živjeti.