Slavni McDreamy

Najpopularniji televizijski doktor zbog preljuba ostao bez uloge?

Foto: Reuters/PIXSELL
patrick dempsey (1)
Foto: Press Association/Pixsell
'Ellen Pompeo and Patrick Dempsey at the 33rd Annual People\'s Choice Awards at the Shrine Auditorium. Los Angeles, January 9, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'David Ebener/DPA/PIXSELL'
'US Actor Patrick Dempsey visits the Media Center at the Circuit of The Americas in Austin, Texas, USA, 17 November 2012. The Formula One United States Grand Prix will take place on 18 November 2012.
20.05.2015.
u 21:15
Glumac je zbog preljuba nakon 15 godina braka ostao bez supruge, ali i uloge s obzirom na to da je njegova nova romansa navodno počela ozbiljno ugrožavati druge glumce na setu
Pogledaj originalni članak

Vijest da Patrick Dempsey napušta glumačku ekipu hit serije "Uvod u anatomiju" krajem travnja šokirala je obožavateljice diljem svijeta.

Produkcija je, naime, nakon deset godina odlučila "ubiti" zgodnog doktora Dereka Sheparda kojeg je od prve epizode igrao Patrick Dempsey.

Već nekoliko tjedana nagađa se što je nagnalo produkciju na ovako drastičnu odluku. Magazin Hello! piše da je 49-godišnji glumac  navodno izbačen iz popularnog televizijskog serijala nakon što se upustio u vezu s djevojkom sa seta.

Upravo zbog afere s djevojkom koja je na projektu radila iza kamere glumčeva supruga Jillian Dempsey početkom godine zatražila je razvod braka.

Glumac je tako zbog preljuba nakon 15 godina braka ostao bez supruge, ali i uloge s obzirom na to da je njegova nova romansa počela ozbiljno ugrožavati druge glumce na setu. 

Brojni obožavatelji McDreamyja pokrenuli su nekoliko peticija kako bi svoj omiljeni lik vratili u seriju, no produkcija čvrsto stoji iza odluke da slavni glumac više nije dio njihova tima.

>>'Ubili' najpopularnijeg televizijskog doktora

>>Rastaje se zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.