definitivno prekinula

Pamela detaljno o prekidu: 'Gnječio mi je ruke i vukao me za kosu, on je čudovište'

Foto: Profimedia
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
28.06.2019.
u 15:20
Glumica Pamela Anderson prije nekoliko dana je na Instagarmu objavila kako prekida s nogometašem Adilom Ramijem, kojeg je između ostalog nazvala i čudovištem.
Pogledaj originalni članak

Glumica Pamela Anderson prije nekoliko dana je na Instagarmu objavila kako prekida s nogometašem Adilom Ramijem, kojeg je između ostalog nazvala i čudovištem.

 Pamela je sada objavila mailove u kojima je razgovarala s Ramijevom višom, Sidone Biemont. Ona je majka njegove djece, blizanaca Zayna i Madija.

Glumica je u mailovima nogometaševoj bivšoj opisala kako joj je on zgnječio obje ruke za vrijeme svađe, a i vukao ju je za kosu. Kazala je da su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce.

Sidone je na to odgovorila kako je njoj Rami rekao da je to 'poslovni dogovor', da su samo prijatelji i da ne žive zajedno. Pamela joj je rekla i da su ona i nogometaš kupili zajednički dom.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SC
schwertransport
15:41 28.06.2019.

Tako se prema jednoj baki ponasati stvarno nema smisla

ME
medvedgrad
16:58 28.06.2019.

Adili inace jako postuju zene tako da se cudim ovom.

MI
misidinis
15:55 28.06.2019.

Nije dobro, ali ajde ..šta je drugo očekivala od Adila. Nego,...ne čini li se vama da je ovaj članak možda ipak napisao sin ili kći novinara, nekako mi je stil pisanja na nivou djeteta iz nižih razreda osnovne škole?