Netipično za nju

Pamela Anderson stalno posjećuje ekvadorsku ambasadu, a razlog je – ljubav

Foto: Pixsell
Pamela Anderson
Foto: Winston Burris/WENN.com
Pamela Anderson
Foto: Reuters
Julian Assange
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
julian assange
06.02.2017.
u 11:16
Glumica se navodno zaljubila u osnivača WikiLeaksa i zviždača Juliana Assangea, a povezala ih je velika ljubav prema Rusiji
Pogledaj originalni članak

Pamela Anderson postala je česta gošća ambasade Ekvadora u Londonu, a razlog njenih učestalih posjeta navodno je ljubav i  to prema Julianu Assangeu, tvrdi Daily Mail.

Osnivač WikiLeaksa i zviždač u ekvadorskoj ambasadi živi od 2012. godine otkako je zatražio azil i tako izbjegao izručenje u Švedsku, gdje je optužen za seksualno zlostavljanje. 

Zvijezda serije "Spasilačka služba" prvi put je Assangea posjetila prije tri godine i tražila ga je da podrži njezinu organizaciju koja pruža podršku i brine o žrtvama seksualnog nasilja. 

Zadnji put Pamela je u ambasadi boravila 21. siječnja, a prije toga ga je uoči blagdana razveselila košarom punom hrane.

U prosincu je tri puta bila kod osnivača WikiLeaksa. Mediji kao zajedničku poveznicu između Anderson i Assangea navode njihovu zaluđenost i ljubav prema Rusiji.

Glumica je nedavno čak izjavila da želi dobiti rusku putovnicu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BB
bernd.bugla
17:27 06.02.2017.

Dobraa