Bizaran scenarij

Pad aviona u novoj sezoni "Kućanica" ubit će glavne likove

kućanice
Foto: 'Photoshop'
'KUCANICE DESPERATE HOUSEWIVES'
22.10.2009.
u 17:20
Na ulicu Wisteria Lane srušit će se avion koji će ubiti nekoliko glavnih likova i tako preobratiti zaplet o četiri jedinstvene prijateljice. Još je veća bizarnost što će avion biti iste avionske kuće kao i onaj iz serijala "Izgubljeni".
Pogledaj originalni članak

Da u istoimenoj seriji očajne nisu samo kućanice, već i njezini producenti, može se naslutiti iz scenarija za nove epizode. Naime, prema informacijama koje su procurile u javnost, na ulicu Wisteria Lane srušit će se avion koji će ubiti nekoliko glavnih likova i tako preobratiti zaplet o četiri jedinstvene prijateljice. Još je veća bizarnost što će avion biti iste avionske kuće kao i onaj iz serijala "Izgubljeni".

- Cilj nam je osvježiti scenarij, uvesti nove likove i zaplete. Neki će glavni likovi poginuti, među njima i gledateljima omiljeni - otkrio je izvor blizak tvorcima televizijske serije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
katika
13:31 08.11.2009.

Takvim scenarijem bi se nekako trebala osvježiti i naša politička scena. Skroz iz temelja!

Još iz rubrike Showbiz