Ljubav nestala

Ovi poznati parovi desetljeća su proveli u braku i onda sve šokirali razvodom

Foto: Pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: 'Davor Visnjic/PIXSELL'
'15.09.2012., Zagreb - Svecani domjenak u Gavelli nakon premijere predstave Antigona redatelja Aleksandra Popovskog. Glumci Nina Erak i Boris Svrtan. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
'09.04.2010., kazaliste Komedija, Zagreb - Koncert pjevaca Marka Tolje u kazalistu Komedija. Krsto Hegedusic, Hana Hegedusic, Ksenija Erker. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
žarko radić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Vanja Zubčić/PIXSELL
Foto: Vanja Zubčić/PIXSELL
12.08.2018.
u 08:52
Pogledaj originalni članak

Prije tri godine nakon 30 godina bračne sreće rastali su se glumica Sanja Vejnović i njen suprug Goran Mećava. Prvu veliku bračnu krizu  imali su 2010. godine, kada je Sanja saznala za suprugovu intimnu aferu. Nakon toga pokušali su popraviti stvari, ali nije išlo. 
Glumica i direktor fotografije i snimatelj upoznali su se 1984. godine na snimanju u Zlatiboru i nakon tri mjeseca veze odlučili su se 
vjenčati. Par ima dvoje djece, sina Andreja i kćer Martu. Posljednje dvije godine par se intenzivno druži i često ih se može vidjeti zajedno u gradu.


Vijest da se nakon 28 godina braka razvode Nina Erak i Boris Svrtan iznenadila je javnost.  Nažalost, odustali smo jedno od drugoga, a nisam mislila da će se to ikada dogoditi.  Mislila sam da ćemo biti zajedno cijeli život jer smo prekoračili 25 godina braka...ali nismo - rekla u veljači ove godine Nina u intervju za  Ekran. Nakon razvoda Nina se posvetila hobijima i prijateljima, a Boris novim ljubavima. Sada je u vezi s Kristinom Turk, logopedinjom koja radi u Centru za Odgoj i obrazovanje Goljak.


Četiri desetljeća u braku su bili Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić koji su se rastali 2013. godine.  Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje  i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni  za mene. - izjavila je Ksenija za Story nedugo nakon što se doznalo za razvod. Par se rastao zbog Hegedušićeve romanse s profesoricom  Ljerkom Šemeš. Ksenije je rekla kako su zadnjih deset godina braka bolje funkcionirali kao baka i djed nego kao bračni par. 

Nakon gotovo četrdeset godina braka 2013. godine rastali su se glumac Žarko Radić i njegova supruga Snježana. Glumac nikada nije htio komentirati  svoj razvod ni privatni život, ali već prije objave o tome da se razvod, šuškalo se kako je u romantičnoj vezi s Esterom Šimek. Ubrzo su snimljeni i zajedno tijekom odmora na otoku Hvaru.

Bivši gradonačelnik Splita i poduzetnik Željko Kerum nakon 24 godine ljubavi odlučio se rastati od supruge Ankice s kojim ima kći Nevu i sina Joška. Par je 2008. godine odlučio živjeti odvojeno, a nakon brojnih nagađanja kako Kerum ima ljubavnicu on je javno 2009. na TV Dalmaciji rekao kako  se rastaje od supruge i počinje život s 24 godine mlađom Fani Horvat koja je već tada bila trudna.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar istovari
istovari
10:33 12.08.2018.

Čime će mediji podilaziti najnižom strastima čitatelja ako neće prodavati tračersko smeće!?Nije vijest nečija sreća već nesreća...zluradost je naša duhovna hrana i naše veselje....

AM
Axis Mundi
12:11 12.08.2018.

šokirali? nije li malo prejaka riječ? osim toga, zašto je "vijest" da se netko rastavio/razveo? privatna stvar, kao i masa drugih stvari o kojima se piše.

AH
ahaskoro
12:03 12.08.2018.

A gdje je karamarko?