Nikad nije kasno

Ovi poznati očevi odlučili su se na roditeljstvo u zreloj dobi

Foto: Pixsell
Foto: Promo
Goran i Zlatko Navojec
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
božidar alić
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Ronnie Wood
Foto: Boris Ščitar
dejan aćimović
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Obitelj Šerbedžija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mick Jagger
15.01.2018.
u 09:12
Pogledaj originalni članak

Obitelj Navojec dobiva pojačanje jer Zlatko, otac nagrađivanih glumaca Gorana i Bojana, sa suprugom Rajkom čeka dijete.

U zrelijim godinama i glumac Božidar Alić upoznao je čari očinstva, imao je 54 kada je njegova supruga Sanda rodila sina za koga su odabrali ime Ratimir Maria.

U šesto desetljeće života zakoračio je glumac Rade Šerbedžija kada je kao 51-godišnjak dobio peto dijete, kćer Milicu, dok je redatelj Krsto Papić imao 72 godine kada je sa suprugom, tada 57-godišnjom Jadrankom Štefanac dobio kćeri Elu i Taru. U Hrvatskoj je bio jedan od najstarijih očeva, no kada su svjetske zvijezde u pitanju, to nije toliko neuobičajeno. Charlie Chaplin imao je jedanaestero djece od kojih se posljednje, sin Christopher, rodio kada su mu bile 73, a godinu mlađi bio je medijski magnat Rupert Murdoch kada je dobio šesto dijete. Gary Busey, Hugh Hefner i Elton John djecu su dobili sa 65 godina, Larry King, Clint Eastwood i Rod Stewart sa 66, dvije godine stariji bio je Robert de Niro.

Beba za 79. rođendan

Ronnie Wood dva dana prije 79. rođendana dobio je blizanke. Oni svi imali su već djecu, ali glumci Steve Martin i Jeff Goldblum prvi su put postali roditelji u zreloj dobi. Martin je prvo dijete dobio kao 67-godišnjak, dok je Goldblum sa 62 godine dobio sina Charlieja Oceana.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:51 15.01.2018.

Kada pročitah Elton John ......