Dobra genetika

Ovako je Severina izgledala prije 12 godina kada je predstavljala album 'Zdravo Marijo'

Foto: Instagram
Severina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Severina
29.11.2020.
u 19:00
Pogledaj originalni članak

Prije 12 godina Severina je u televizijskoj emisiji "Farma" na Novoj TV predstavila tada svoj aktualni album "Zdravo Marijo". Kada pogledamo te fotografije na kojima tada 36-godišnja pjevačica nastupa u tv emisiji i usporedimo ih s novijim fotografijama zbilja je teško pronaći razlike među njima. Dobri geni ili dobra kozmetika, a možda kombinacija svega su očito zaslužni da pjevačica u 49. godini izgleda jednako dobro kao i prije 12 godina. Njezin modni stil i dalje je besprijekoran kao i prijašnjih godina, a linija joj je bolja nego ikada. - Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jedanput tjedno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri-četiri puta - priznala je pjevačica prije godinu dana u jednom intervju. Trudi se da njezina prehrana bude balansirana i da uvijek jede dovoljno voća i povrća.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:44 29.11.2020.

Severina je prava hrvatica koja ima stas i glas za novi nedomoljubni sponzorski ugovor u Beogradu gdje če odraditi posao uz Boga I domoljublje kao svoja na tuđem muskardinu.

MA
Maiden
19:09 29.11.2020.

Znamo mi kako ona izgleda...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:17 29.11.2020.

Ma e, genet'ka. Ni traga plastici, botoksu i hijaluronu.