snimanje uskoro počinje

Ova lica zvuče nam poznato! Kreće nova sezona showa Nove TV

Foto: PR FOTO
maja šuput
Luka Bulić show
Foto: VL
Saša Lozar
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
Foto: Promo
Tlzp
11.05.2015.
u 16:51
Maja Šuput, Saša Lozar i Luka Bulić novi su natjecatelji, dok bi iz stare postave žirija mogao ispasti Goran Navojec
Pogledaj originalni članak

Večernjakova ruža za najpopularniju TV emisiju za 2014. godinu, milijun gledatelja pred malim ekranima svake nedjelje, zabava o kojoj se danima nije prestajalo pričati...

Ne iznenađuje zato vijest da Nova TV kreće sa snimanjem druge sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Šute o detaljima

– Da, istina je da Nova TV ima u planu i drugu sezonu popularnog showa TLZP, no rano je još govoriti o detaljima. Nova sezona donijet će nove uzbudljive kandidate i nastupe, kažu na toj televiziji, a mi neslužbeno doznajemo da će snimanje početi uskoro i da su imena nekih od kandidata koje ćemo gledati u drugoj sezoni već potvrđena.

Prema neslužbenim podacima, ove ćemo se jeseni zabavljati uz transformacije pjevačice Maje Šuput, radijskog voditelja i glazbenika Saše Lozara i radijskog mu kolege i velikog zafrkanta Luke Bulića.

U showu će sudjelovati i Mario Petreković, pobjednik prošle sezone koji je svojim glazbenim nastupima oduševio apsolutno sve gledatelje, ali i natjecatelje showa.

Nije isključeno da ćemo ga u drugoj sezoni gledati kao jednog od troje stalnih članova žirija.

Izmjene u žiriju

Kako doznajemo, u sastavu žirija u drugoj će sezoni doći do izmjena, a najizglednije je da od jeseni u showu više neće sudjelovati glumac Goran Navojec.

On, naime, uskoro počinje snimati seriju Horvatovi koju RTL Televizija radi po španjolskoj licenciji pa se očekuje da će zbog toga angažmana morati propustiti sudjelovanje u drugoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

U prvoj sezoni u žiriju su uz G. Navojca sjedili i glazbeni producent Tomo in der Mühlen i operetna pjevačica Sandra Bagarić, a tijekom lanjske jeseni pratili smo transformacije Giuliana, Ronalda Brausa, Jasne Palić-Picukarić, Baby Dooksa, Andree Andrassy, Vande Winter te Renate Končić Minee.

U drugoj sezoni podići će se produkcijski uvjeti što se tiče transformacija, bit će više glazbe, više izvedbi i najavljuje se, još više dobre zabave.

>>TLZP: Ruža ide u naš mali ured pokraj studija tako da cijela ekipa vidi što su zaslužili

>>Minea: Pripadati nekome kao što je moj dečko Slađan najljepši je osjećaj na svijetu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MS
Mladi sociolog
21:27 11.05.2015.

bez veze show