pokazala trbuščić

Otkrili sretne vijesti na Božić! Bivši Dinamovac čeka dijete s poznatom blogericom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.12.2019.
u 16:44
Šest mjeseci nakon što su uplovili u bračnu luku nogometni vratar Oliver Zelenika i njegova supruga, modna blogerica Dorin Lucija čekaju prinovu.
Pogledaj originalni članak

Proteklih mjeseci veselo je u obitelji bivšeg Dinamovca Olivera Zelenike i njegove supruge Dorin Lucije. Samo šest mjeseci nakon što su izmijenili bračne zavjete par je sa svojim pratiteljima na Instagramu otkrio kako im uskoro stiže pojačanje. Sretnu vijest na društvenim mrežama objavili su na sam Božić.

- Sretan Božić od budućih roditelja - napisali su na Instagramu uz fotografiju na kojoj poziraju ljubeći se ispred božićnog drvca dok se Dorin ispod bijele haljine nazire trudnički trbuščić.

Foto: Instagram

Dorin inače već godinama stoji iza bloga Lucissima, a svojim odjevnim kombinacijama oduševljava i gotovo 22 tisuće pratitelja na Instagramu. Njezina ljubav s bivšim vratarem Dinama planula je 2014. godine. Nakon Dinama neko je vrijeme bio na posudbi u NK Lokomotivi, a bio je i treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Olivera i mene spojili su prijatelji. Sve je bilo spontano i neočekivano jer, priznajem, imala sam predrasude prema nogometašima. Oliver je poduzeo prvi korak, a kliknuli smo odmah nakon prvog razgovora. Od prvog dana znali smo da je to to - kazala je Dorin za Story.

Bračne zavjete izmijenili su 14. lipnja u zagrebačkoj župi Antuna Padovanskog. - Bilo je predivno i emotivno. Feštali smo do jutra. Bila je to zabava za pamćenje, plesni podij bio je pun cijelu noć, svi smo izgubili glas i imali natečene noge, ali ništa nas nije umorilo ni zaustavilo. Zaista nismo skidali osmijeh s lica. Imamo divne obitelji i prijatelje i sretni smo što su prisustvovali našem najvažnijem danu u životu - kazala je netom nakon vjenčanja blogerica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DI
dinović82
16:54 26.12.2019.

Šta je to poznata blogerica? Zanimanje?

DU
Deleted user
17:15 26.12.2019.

cura je zgodna, a na vjenčanici mi se ne sviđa šlep... ali nema veze, sretno im bilo... iako nisam čuo za nju...ni njega...

BO
Borkax
17:01 26.12.2019.

Ne mogu doci sebi od sreće, sto će se ovo dvoje umnoziti. Bila bi vijest , da je neki od tih bogatasa jednom donirao nešto u humanitarne svrhe, a ne što se hebu i mnoze, nogometaši i manekenke, oboje prazne glave.