NIŠTA OD ENRIQUEA

Otkazan koncert latino zavodnika u zagrebačkoj Areni!

Foto: Promo foto
Enrique Iglesias
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Enrique Iglesias
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Enrique Iglesias
11.11.2019.
u 15:14
Na stranici Eventima na kojem se kupuju ulaznice danas je osvanula obavijest kako "Trenutno kupovina ulaznica nije moguća zbog organizacijskih promjena vezanih uz koncert". Navedeno je i kako će organizator uskoro pružiti nove informacije
Pogledaj originalni članak

Samo 20 dana prije dogovorenog nastupa otkazan je koncert Enriquea Iglesiasa u zagrebačkoj Areni.

Naime, na stranici Eventima na kojem se kupuju ulaznice danas je osvanula obavijest kako "Trenutno kupovina ulaznica nije moguća zbog organizacijskih promjena vezanih uz koncert". Navedeno je i kako će organizator uskoro pružiti nove informacije.

Enruque Iglesias trebao je u Areni nastupiti 1. prosinca. Podsjetimo, latino zvijezda je na istom mjestu nastupio i prije tri godine, u sklopu turneje "Sex And Love". Tada je u Zagrebu i proslavio 40. rođendan. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
12:56 12.11.2019.

vjerojatno će se odlučiti za neki dr grad u regijonu i spojiti naše koju su kupili kartu.

ZB
Zoki-Bijela
18:07 11.11.2019.

1300 prodanih ulaznica.. Tko slusa tog Monga