sve za obitelj

Otac Meghan Markle povukao očajnički potez!

Foto: Profimedia
Otac Meghan Markle povukao očajnički potez!
19.12.2018.
u 07:30
"Sve obitelji, kraljevske, kao i sve ostale, jednake su i za vrijeme blagdana trebale bi biti na okupu", kazao je Markle.
Pogledaj originalni članak

Otac Meghan Markle u ponedjeljak je u intervjuu emitiranom na ITV-ju izjavio kako se nada da će se kraljica Elizabeta zauzeti za to da ponovno stupi u kontakt sa svojom kćeri, suprugom britanskoga princa Harryja. 

"Iznimno bih cijenio bilo kakav kraljičin angažman i mislim da bi i kraljica željela riješiti obiteljske probleme", kazao je Thomas Markle za ITV. 

"Sve obitelji, kraljevske, kao i sve ostale, jednake su i za vrijeme blagdana trebale bi biti na okupu", kazao je Markle, otkrivši da mu kći nije uputila božićnu čestitku no da se nada kako će njih dvoje u dogledno vrijeme uspjeti ponovno izgraditi međusoban odnos oca i kćeri. 

"Mogu samo reći da sam tu..., i ona je toga svjesna. Jako je volim i želim nekako doprijeti do nje, a bilo bi mi drago da i ona osjeća isto prema meni. Jako volim svoju kćer i želim da ona to zna", nastavio je. 

Kensingtonska palača još nije komentirala Markleove izjave. 

Pogledajte i kako su najljepše glumice Hollywooda lice uništile botoksom. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz