sama na rođendan

Operacije, buran ljubavni život i razgolićene naslovnice obilježile život slavne glumice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
01.07.2019.
u 18:36
Pamela Anderson poznata je po brojnim estetskim operacijama, a danas se trudi živjeti zdravijim životom, vježba i teži prirodnom izgledu.
Pogledaj originalni članak

Nakon što se proslavila ulogom C. J. Parker u jednoj od najgledanijih serija na svijetu, "Spasilačke službe", glumica Pamela Anderson nikad nije prestala plijeniti pažnju svjetskih medija.

Ova glumica danas slavi 52. rođendan, a naglu popularnost dobila je zahvaljujući svojim oblinama, koje su je dovele do naslovnice časopisa Playboy. Šuškalo se da upravo zbog njezinih oblina, David Hasselhoff, poznatiji kao spasilac Mitch Buchannon, nije htio da se pridruži seriji jer će ukrasti svu pažnju koju bi serija trebala dobiti.

Poznata je po brojnim estetskim operacijama, ali i kao aktivan borac za životinjska prava. Na filmskom platnu nije imala veće zapažene uloge, osim one u seriji V.I.P., a sudjelovala je i u reality emisijama poput "Plesa sa zvijezdama". Buran ljubavni život Pamele Anderson i danas spominju brojni mediji, a Tommy Lee, bubnjar za kojeg se udala nakon samo četiri dana poznanstva, otac je njezino dvoje djece, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera.

Foto: Profimedia
U braku je bila i s glazbenikom Kid Rockom, profesionalnim igračem pokera, Rickom Salomonom, a još jedna zapaženija veza bila je ona s 18 godina mlađim francuskim nogometašem, Adilom Ramijem. Par se nedavno posvađao jer ga je Pamela optužila da ju je varao te su se izvrijeđali.

Pamela se trenutačno trudi živjeti zdravijim životom, vježba i teži prirodnom izgledu, a voditeljske uloge i gostovanja u serijama i filmovima rijetko odbija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz