Patrick Dempsey

Omiljeni tv-doktor izgleda nikad bolje

Foto: Screenshot
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
15.10.2018.
u 10:39
Na otvorenju Lepzig Opera Balla mnogi su komentirali dobar izgled glumca Patricka Dempseya kojem godine sve bolje stoje
Pogledaj originalni članak

Iako je od njegovog najznačajnijeg pojavljivanja na malim ekranima prošlo trinaest godina glumac Patrick Dempsey i dalje plijeni pažnju žena i pokojeg muškarca.

Došavši na otvorenje Leipzig Opera Balla opet je izazvao pomutnju, a mnogi su ga usporedili s Richardom Gereom koji također svake godine izgleda sve bolje. Podsjetimo, Dempsey preko noći je osvojio milijune žena zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji "Uvod u anatomiju", a najviše ih je rastužio svojim odlaskom.

Neurokirurg Derek Shepherd poznatiji kao „McDreamy“ bio je u seriji od samog početka tumačeći jednog od glavnih likova kojeg su sve žene svijeta pomno pratile u svih 11 sezona, koliko je i glumio markantnog i pažljivog doktora.

Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL

Pedestdvogodišnji glumac navodno je izbačen iz „Anatomije“ jer je imao aferu s neimenovanom kolegicom iz ekipe. Naime, televizijska kuća ABC, ali i producenti serije, Shonda Rhimes, Betsy Beers i Mark Gordon, nisu htjeli tolerirati takvo ponašanje glumca i jednoglasno su odlučili da mu neće produžiti ugovor.

Patricku je dijagnosticirana diseleksija u dvanaestoj godini no to ga nije spriječilo da postane glumac. Osnovao centar za pomoć oboljelima od iste bolesti u rodnom gradu i aktivan je u humanitarnim akcijama. Ženio se dva puta, ima troje djece; kćer i sinove blizance.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.