Uloga racionalnog i zgodnog Mladena

Omiljeni glumac ženske publike vraća se na male ekrane

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Ivan Hercegov
Foto: Pixsell
Anita Dujić i Ivan Herceg
Foto: Ivan Ivanovic/PIXSELL
26.04.2012., Kastel Stari - Snimanje filma Larin izbor. Ivan Herceg. Photo: Ivan Ivanovic/PIXSELL
Foto: Nova TV
Ivan Herceg
01.12.2016.
u 09:52
Ivan Herceg nakon godinu dana izbivanja s malih ekrana ulogom strastvenog kolekcionara konja u seriji "Zlatni dvori" ponovno osvaja srca publike
Pogledaj originalni članak

Omiljeni glumac ženskog dijela publike Ivan Herceg sljedećeg tjedna vraća se na male ekrane, a gledat ćemo ga u seriji Nove TV "Zlatni dvori". Ivana se publika sjeća i iz serija  'Najbolje godine', "Larin izbor" i "Kud puklo da puklo", a sljedeći tjedan prepoznat će ga u liku Mladena koji u Zlatopolje dolazi kao strastveni kolekcionar konja. Mladen je po zanimanju liječnik opće prakse, rođen u Zlatopolju, no studirao je u Zagrebu i potom se preselio u Njemačku.

- Nakon godinu dana izbivanja vratio sam se snimanju, i iskreno me veseli povratak na set, pogotovo među poznatu ekipu s kojom sam već surađivao na nekoliko projekata Nove TV. Upoznao sam doduše na ovom projektu i dosta novih kolega, što me jako veseli, a na setu je obično kako to i bude na snimanjima serija s više epizoda – puno rada, ali i puno zabave i pozitivne atmosfere. Sviđa mi se što dosta provodim vremena i u prirodi jer dosta snimamo na eksternim lokacijama, pogotovo u društvu konja koje volim gotovo podjednako kao i lik kojeg ovdje tumačim - kaže Herceg.

Mladen u seriju dolazi kao Katin (Petra Dugandžić) radišan rođak sa snažnim moralnim kompasom koji je u svojoj potrazi za izazovima, osim u Njemačkoj, proveo nekoliko godina liječeći ranjenike u Afganistanu i Iraku.

- Mladen je prije svega razuman, racionalan tip, koji ne pokazuje svoje osjećaje lako -  opisuje Herceg svog lika te otkriva kako mu nije bilo teško poistovjetiti se s ovim karakterom. Iako je Hercegov lik smiren i ne voli drame, čim se pojavi u Zlatopolju uzburkat će atmosferu... 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.