Misteri Brazila

Seksepilni olimpijci koji oduzimaju dah sigurno će i dame prikovati uz male ekrane

Foto: Instagram, Promo
olimpijci seksi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
josip pavić
Foto: Instagram, Promo
olimpijci seksi
Foto: Instagram, Promo
olimpijci seksi
04.08.2016.
u 08:40
Osim što su superiorni u svojim sportovima i treniraju po šest sati dnevno, uspijevaju i studirati, biti obiteljski ljudi i dobri dečki koji oduševljavaju
Pogledaj originalni članak

Ako ne odbrojavate do Olimpijskih igara u Brazilu kako biste svjedočili novom rekordu, zgodni olimpijci mogli bi vas zainteresirati da ipak popratite neke sportove. Osim što su atraktivni, svaki od njih ima i zanimljivu priču.

Vaterpolistu Josipu Paviću ovo su treće Igre, a vjerno će ga bodriti supruga Nera koju je upoznao još u gimnaziji. Voli je, kaže, jer razumije njegove mane. Plivač Mario Todorović aktivan je i na odmoru koji najradije provodi na rodnoj Korčuli gdje igra picigin s društvom ili jedri na dasci. Chad Le Clos kaže da je normalan dečko koji voli obitelj, a želio bi trenirati s Cristianom Ronaldom.

Luca Dotto poglede ne privlači samo na bazenima već i kao model za donje rublje i parfeme Emporio Armanija. Oduvijek je maštao da postane plivač pa doslovno živi svoj san. Rhys Howden na ženama prvo primijeti samopouzdanje, oči i osmijeh. Uspješna vaterpolska karijera još mu nije pomogla kod žena pa je dalje samac. Svojom najvećom sposobnošću smatra što može jesti koliko hoće, a da se ne udeblja. Ashton Eaton u sretnom je braku s Brianne Theisen-Eaton, sedmobojkom iz Kanade, a prvi su bračni par koji je osvojio medalje na prošlim Igrama. Zaplovio je i u modne vode te snimio naslovnicu Voguea s Gigi Hadid.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.