sin Harrisona Forda:

'Točno je onakav muškarac kakvim ga zamišljate. Iznimno je jak i čvrst'

Foto: Press Association/Pixsell
'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Reuters/PIXSELL
ford
Foto: Reuters/PIXSELL
ford
Foto: Reuters/PIXSELL
ford
06.03.2015.
u 08:14
Glumac Harrison Ford imao je nesreću s avionom
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Harrison Ford imao nesreću s avionom, oglasio se i njegov sin Ben.

Naime, nakon nesreće pojavile su se glasine da je Ford jako teško ozlijeđen, no Ben to demantira putem svog Twittera. - U bolnici sam. Tada je dobro. Natučeno, no dobro! Točno je onakav muškarac kakvim ga zamišljate. Iznimno je jak i čvrst - napisao je Ben Ford o svom ocu. Nešto kasnije, zahvalio se svim prijateljima na pozitivnim mislima i molitvama za njegovog oca.

Glumac je upravljao avionom iz Drugog svjetskog rata, a srušio se u blizini golf igrališta u losanđeleškoj četvrti Mar Vista. Glasnogovornik losanđeleške policije tvrdi kako je pad uzrokovao mehanički kvar na avionu, u kojem se nalazio samo legendarni glumac. Ford je poznat kao strastveni avijatičar, a već je jednu nesreću doživio, i to 1999. godine kada je upravljao helikopterom u Santa Clari.

>>Srušio se avion kojim je upravljao Harrison Ford. Slavni glumac teško ozlijeđen

>>Harrison Ford hitno prebačen u bolnicu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Abcda
Abcda
11:56 06.03.2015.

U filmovima je stotinu puta pao s avionom , pa mu nista .....

BU
bugatti
22:07 06.03.2015.

Nemoze Indiana Jonesu nista biti - prosao je on puno gore stvari od pada aviona !?