Pjevačica na odmoru

Odmara, puši, izaziva... I izgleda savršeno!

Foto: Instagram
Rihanna
Foto: Instagram
Rihanna
Foto: Instagram
Rihanna
Foto: Instagram
Rihanna
05.09.2014.
u 08:12
Bili njeni fanovi ili ne, jedno joj se mora priznati – izgleda savršeno! A ona to rado pokazuje mnogim svojim obožavateljima.
Pogledaj originalni članak

Slavna pjevačica Rihanna odmara se na jahti u Mediteranu.

Da uživa u svakom trenutku, "hvali se" i dalje na društvenim mrežama na kojima objavljuje fotografije u oskudnim kupaćim kostimima. Pjevačica ne baca cigarete iz ruke ni za poziranje, a osim isklesanog tijela, ova pjevačica ponosno je (opet) otkrila svoje tetovaže.

Bili njeni fanovi ili ne, jedno joj se mora priznati – izgleda savršeno! I to rado pokazuje mnogim svojim obožavateljima.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Rihanna je odmor zaista zaslužila jer je prije njega snimila svoj osmi studijski album te odradila turneju s Eminemom. Mora joj se priznati da zaista zna kako iskoristiti slobodno vrijeme bez nastupa i snimanja.

>>Rihanna u seksi badiću uživa na jugu Italije

>>Rihanna kupuje britanski nogometni klub uz savjet bliskog prijatelja Drogbe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ĆA
ćaćaća
12:58 05.09.2014.

znamo da puši..ali ovo odmara i izaziva nas zbunjuje..

AD
adrian1
14:01 05.09.2014.

tako izgleda svaka druga crnkinja

LI
liliZG
12:12 05.09.2014.

cigareta, dijeta slavnih,.... gladan si pa zapušiš i prođe te