Žena je gazda

Odluka o prelasku Nike Kranjčara u Rangerse ovisi o karijeri Zrinke Cvitešić

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić
19.05.2016.
u 08:30
Nogometaš pregovara sa škotskim klubom, a britanski mediji šale se da je glumica ta koja u vezi nosi hlače i da sve ovisi o smjeru njezine karijere
Pogledaj originalni članak

Britanski mediji poznati su po svojoj brutalnoj navici da nogometaše i njihove ljepše polovice, njihov stil života i odluke seciraju do najsitnijih detalja. E, pa sad su na red došli naša Zrinka Cvitešić i njezin partner Niko Kranjčar. Naime, ovih su dana britanske portale preplavili naslovi: “Upoznajte lijepu hrvatsku glumicu koja u rukama drži ključeve Nikina daljnjeg nogometnog transfera i odluke hoće li potpisati ugovor sa škotskim Rangersima”. Naravno, aludiraju na činjenicu da je njegova karijera podređena njezinoj i da to hoće li Niko potpisati novi ugovor, zbog čega je na pregovorima s njim nedavno u New Yorku bio i menadžer kluba Mark Warburton, ovisi isključivo o Zrinkinu sljedećem angažmanu.

Pouku logički vuku iz ne tako davne prošlosti kada je Niko kijevski Dinamo zamijenio newyorškim Cosmosom kako bi bio uz Zrinku koju je karijera poslije Londona odvela u Ameriku. Naime, poslije uspjeha na West Endu i uloge u BBC-jevoj britanskoj seriji “Capital”, dobila je ulogu u filmu američkog redatelja Christophera Peditta “Lucky Accident Crash”.

Film se ovo ljeto snima u New Yorku, ali i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i u Crnoj Gori. Zrinka će glumiti Taru, crnogorsku turističku vodičicu u koju se zaljubljuje američki turist, a film je poput romantičnog putovanja Balkanom. Pišu Britanci i o Nikinu bivšem braku, Zrinkinim uspjesima u domovini, o tome da je ušla u top pet najljepših hrvatskih glumica svih vremena te se šale da je očito 36-godišnjakinja ta koja u vezi nosi hlače jer je u konačnici i pet godina starija od Nike.

Par je u vezi od 2014. godine i istina je da svoje poslovne planove pokušavaju usuglasiti s privatnima pa Škotima ostaje samo nadati se da će sljedeću ulogu Zrinka dobiti u Glasgowu.

>> Na dodjeli prestižnih nagrada Zrinka Cvitešić očarala i slavnog Poirota

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LE
LeonardS
11:46 19.05.2016.

Štraca i štracan, od nemila do nedraga

Avatar oliver 7
oliver 7
14:31 19.05.2016.

Koji jaki igrač ...cosmos trazi milijardu eura odstete

NE
Nexe18
15:57 20.05.2016.

jaka muda obadvoje

Još iz rubrike Showbiz