Stroge pripreme pozornice

Odgađa se početak prodaje karata za koncert Guns N'Rosesa

Foto: Pixsell
Odgađa se početak prodaje karata za koncert Guns N'Rosesa
03.03.2010.
u 10:03
Zbog tehničkih posebnosti pozornice i njezine veličine te ostalih tehničkih elemenata, koji će ovaj spektakl učiniti nezaboravnim događajem u Areni Zagreb, prodaja se odgađa na nekoliko dana dok se ne utvrdi točan broj mjesta na koncertu.
Pogledaj originalni članak

Najava dolaska kalifornijskog benda Guns N'Roses u zagrebačku Arenu 20. lipnja oduševila je sve obožavatelje, koji na ovaj koncert čekaju već dva desetljeća, a GN'R obećava da će koncert, na kojem promoviraju album "Chinese Democracy", biti spektakl za pamćenje. Međutim, unatoč najavama da će karte na prodajnim mjestima Eventima biti od danas, obožavatelji će na svoje ulaznice morati pričekati još nekoliko dana.

Zbog tehničkih posebnosti pozornice i njezine veličine te ostalih tehničkih elemenata, koji će ovaj spektakl učiniti nezaboravnim događajem u Areni Zagreb, prodaja se odgađa na nekoliko dana dok se ne utvrdi točan broj mjesta na koncertu. Želja je menadžmenta grupe, koja će na europskoj turneji obići desetak gradova, da svi posjetitelji imaju najbolji mogući pogled na pozornicu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.