završila u bolnici

Od posljedica koronavirusa preminula je manekenka (18). Vijest je potvrdila njena neutješna majka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.01.2022.
u 08:24
Valentina je dobila upalu pluća i trombozu nakon što je primljena u bolnicu u Sao Paolu prošle nedjelje. Marcija, kadašnji model i televizijska voditeljica, potvrdila je vijest o smrti svoje kćeri na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Od komplikacija povezanih s COVID-19 preminula je brazilska manekenka Valentina Boscardin. Kako pišu strani mediji, njena majka Marcia tvrdi da Valentina nije imala nikakvih komborbiditeta ni zdravstvenih problema te da je primila dvije doze cjepiva. 

Valentina je dobila upalu pluća i trombozu nakon što je primljena u bolnicu u Sao Paolu prošle nedjelje. Marcija, kadašnji model i televizijska voditeljica potvrdila je vijest o smrti svoje kćeri na društvenim mrežama. 

"S velikom boli opraštam se od ljubavi svog života. Zbogom, Valentina Boscardin Mendes. Neka te Bog primi raširenih ruku", napisala je Valentinina mama uz zajedničku fotografiju. Uz nju je objavila i fotografiju posljednjeg Božića koji su proslavile zajedno te slike s proslave rođendana i mature.

"COVID-19 odnio je još jednu žrtvu. Kći voljene manekenke i poslovne žene Marcie Boscardin umrla je tijekom vikenda u dobi od samo 18 godina nakon što je pretrpjela trombozu dok se borila s koronavirusom. Valentina je bila zvijezda u usponu i veselila se što će krenuti u međunarodnu karijeru. Kakvu tugu osjećam. Kako možete reći mami da se mora nositi s ovim gubitkom! Valentina je cijepljena s dvije doze Pfizera. Počivaj u miru", kazao Felipe Campos, njihov obiteljski prijatelj. 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu! 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BI
Biouskoli91
08:51 13.01.2022.

Kako to? Kako to? Pa na sva zvona lupate kako cjepivo stiti....

Avatar Svirus
Svirus
09:21 13.01.2022.

... "te da je primila dvije doze cjepiva" + tromboza. Dakle: ili cjepivo ne štiti ili cjepivo uzrokuje trombozu. Ne znam što je gore za Službeni Narativ i zašto je ova vijest uopće puštena u javnost.

BI
BitchBozji
12:53 13.01.2022.

Pa nije umrla od Covida! Umrla je od TROMBOZE izazvane cjepivom!!!