Pjevač se vratio obitelji

'Očito je da se vole i uvijek će se voljeti'

Foto: GOOP
gwyneth paltrow
Foto: Press Association/Pixsell
gwyneth paltrow
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
'EXCLUSIVE ALL-ROUND PICTURES WORLD RIGHTS Chris Martin and his kids Moses and Apple take the dog for a walk, London, UK. 23/01/2011 BYLINE DAN BOZINOVSKI/BIGPICTURESPHOTO.COM: REF:001/ZB USAGE
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
gwyneth paltrow
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
18.06.2014.
u 22:57
Izgleda da Gwyneth Paltrow i Chris Martin još uvijek nisu definitivno prekinuli niti odlučili hoće li se rastati...
Pogledaj originalni članak

Izgleda da Gwyneth Paltrow i Chris Martin još uvijek nisu definitivno prekinuli niti odlučili hoće li se rastati. Nakon što su u ožujku najavili razvod, i dalje provode puno vremena zajedno te se i dalje ponašaju jako blisko. - Provode više vremena zajedno nego kad su bili par, kad izađu van zajedno samo se smiju, zaigranu su i flertaju, izjavio je izvor za People.

Iako još nisu donijeli odluku o pomirenju, Chris se vratio u njihovu obiteljsku kuću u Brentwoodu. - Gwyneth nije željela da njihov brak završi i sretna je što ona i Chris još uvijek imaju blisku vezu. On je sjajan otac i to je pomoglo da održe vatru u vezi živom. Očito je da se vole i da će se uvijek voljeti, izjavio je izvor blizak obitelji.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Biseri Gwyneth Paltrow: I voda ima osjećaje

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.