Romantik

Novom fotografijom Hauser potvrdio vezu s Lolom? Obožavatelji oduševljeni

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
29.08.2018.
u 20:15
Stjepan Hauser objavio je novu fotografiju s pijanisticom Lolom Astanovom, a njegovi obožavatelji zaključili su kako je par na ovaj način potvrdio da su u vezi.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su snimili spot "Love story" počelo se šuškati kako violončelista Stjepana Hausera i pijanisticu Lolu Astanovu povezuje nešto više od glazbe.

Hauser je kao i uvijek davao diplomatske odgovore na pitanja postoji li ljubavna iskra između njega i Lole. Često je na Instagramu objavljivao zajedničke fotografije s Lolom, a i tijekom njegova koncerta "Hauser & Friends" održanog prošli tjedan u Areni u Puli, s Lolom je bio jako blizak na pozornici. 

Danas je na Instagramu objavio romantičnu fotografiju na kojoj je s Lolom i uz nju je stavio srca, a njegovi obožavatelji su to pročitali kao dokaz nove ljubavi.

 

 

– Zajedno su? Znala sam, pa ne bi je on toliko objavljivao da nisu. E hvala Bogu da ste priznali. Divan ste par! Čestitam – napisali su mu obožavatelji. 

Iza Hausera je veza s Jelenom Rozgom koju je par okončao prošle godine u rujnu.

– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je  poštujete – napisala je u poruci medijima Jelena nakon što su se rastali nakon dvije i pol godine veze. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Zgubider.
Zgubider.
21:11 29.08.2018.

I šta kaže Rozga na to? A tek Elton John i njegov muž?!

BE
Bel
22:21 29.08.2018.

Ovaj lik mi se sve vise gadi

GV
golub Vaso
21:16 29.08.2018.

opet PR veza, a iz ormara ne izlazi