Prva prinova

Novinarka Exkluziva Nives Polovina Barun rodila je sina

Foto: Borna Filić/Pixsell
Novinarka Exkluziva Nives Polovina Barun rodila je sina
14.03.2011.
u 20:36
- Tata nas iščekuje i uživa jer sam ja već sve odavno obavila. Naime, od silnog uzbuđenja već sam odavno svu sobu opremila i namjestila. U novom, stiliziranom dječjem sobićku uživat će Nikola, ali i mama - našalila se 30-godišnjakinja.
Pogledaj originalni članak

Jedno od zaštitnih lica RTL-ova Exkluziva, novinarka Nives Polovina Barun danas je prvi put postala majka. Na svijet je donijela dječaka Nikolu, dugog 54 centimetra i teškog 3990 grama. Maleni i majka su dobro, kao i presretni tata Kristijan koji je uz svoj dvojac, u bolnici na Svetome Duhu bio od samoga početka.

- Tata je bio jako hrabar, a imao je i super pomoć. Zahvalna sam doktorima Mišković i Burić te babici, gospođi Sanji jer su i meni i njemu porod učinili fantastičnim. Sve je počelo u noći, a Nikola nam je stigao tek u 10 i 30 sati. Neću vam lagati, on je najbolje što mi se u životu dogodilo - kazala nam je presretna mama.

S prvim trenucima već je počela uživati u majčinskim obvezama te iščekujući dan kad će svojeg sina prenijeti u obiteljski dom.

- Tata nas iščekuje i uživa jer sam ja već sve odavno obavila. Naime, od silnog uzbuđenja već sam odavno svu sobu opremila i namjestila u Adaxu tako da Kristijan uopće više nema posla. U novom, stiliziranom dječjem sobićku uživat će Nikola, ali i mama - našalila se 30-godišnjakinja.

Nives Polovina prije točno pet mjeseci postala je gospođa Barun, udavši se za svojeg supruga u crkvi Svetog Ante Padovanskog na Svetome Duhu. Istom onome na kojem je na svijet donijela i njihova prvog potomka.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JS
ja sam gladan
01:06 15.03.2011.

To nije niš! Poznata Barica Žmegač rodila je dva sina.