MOTOR CITY MADMAN

Novi reality show Teda Nugenta: lov na ljude!

03.04.2009.
u 15:04
Pogledaj originalni članak

Ako se za nekoga može reći da je "Chuck Norris rock'n'rolla", onda je to gitarist iz Detroita Ted Nugent, koji s mnogo opravdanja nosi jedan od svojih nadimaka – "Luđak iz 'grada motora'". Na stranu njegovih pedeset godina u teškom rocku, zbog kojih je u 61. godini već malo tvrd na ušima (da, profesionalno svira električnu gitaru od desete godine), još je slavniji kao glasnogovornik ekologije, zdravog života i posjedovanja oružja te lova.

Još više od glazbe Nugentu je slavu donijela njegova blago rečeno desna politička pozicija koju je vrlo glasno iskazivao, njegova podrška republikancima i strast za lovom i oružjem. Svojedobno je napisao i izdao kuharicu za roštilj u kojoj je tipičan početak recepta bio: "Uzmete luk i strijelu i odete u šumu po meso..." Njegova strast za lovom prikazana je u nekoliko reality showova u kojima je on učio gradske zvjezdice poput Tile Tequile kako se snalaziti po šumama i gorama Teksasa i Michigana (gdje Nugent posjeduje lovačke rančeve).

No sve njegove prethodne reality showove nadmašit će onaj čijih će osam epizoda biti prikazano na CMT-u u kolovozu ove godine: "Runnin’ Wild … From Ted Nugent". U epizodama te serije Ted Nugent će natjecatelje obučavati kako prežjeti u divljini, a onda ih natjerati da svoje novostečene vještine koriste tako što će sa svojim 18-godišnjim sinom Roccom krenuti – u lov na njih. Nadamo se da ih nakon okončanog lova neće "istranširati" i pojesti, ma koliko tvrdokorni fanovi Teda Nugenta bili razočarani izostankom takvoga logičnog ishoda...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr