Za nju nema zime

Mlada kraljica popa u oskudnom izdanju zapalila Times Square

Foto: Instagram
taylor swift
Foto: Reuters (Ilustracija)
Taylor Swift
Foto: Instagram
taylor swift
01.01.2015.
u 10:40
Osim svojom odjevnom kombinacijom, Taylor Swift okupljene je oduševila i energičnom koreografijom
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Taylor Swift, kao i većina njenih kolega, u novu godinu ušla je radno.

Najluđu noć u godini provela je na Times Squareu zabavljajući stanovnike New Yorka

Iako su temperature pale nekoliko stupnjeva ispod nule, Taylor to nije spriječilo da pred Newyorčane stane odjevena u minijaturan crni top i hlače

Kako bi tako oskudno odjevena izdržala nastup, miljenica Amerikanaca svoj hit ''Shake it off''  popratila je najenergičnijom koreografijom do sada koja nije ostavila ravnodušnima više od milijun Amerikanaca koju su uz Taylor ušli u 2015. godinu.

 

Hi 2015.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

>>Taylor Swift na vrhu Billboarda duže od bilo kojeg drugog izvođača u povijesti

>>Ništa od smrti glazbe, ona je nova kraljica!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:34 01.01.2015.

Odjevena u minijaturni crni top...Koji je kalibar topa, jer na hrvatskom jeiku top znaci samo jedno, a to je ariljerijsko orudje. Postoji hrvatski izraz I za odjevni predmet koji se u americi naziva "top" (Britanski naziv je opet drugaciji), no za poznavanje jezika potrebna je skola.

Još iz rubrike Showbiz