nisu skupa

Nives i Dino Drpić morali se razdvojiti što im je jako teško palo

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Nives i Dino Drpić morali se razdvojiti što im je jako teško palo
02.11.2011.
u 09:00
– Uvijek kad se vratim s puta potreban mi je trodnevni odmor. Ne izlazim iz kuće, ne javljam se na telefone i ne viđam nikoga – kaže Nives. Književnica dodaje da osim što se brine o sinu Leonu (6) i kćeri Taishi (4), piše novu knjigu.
Pogledaj originalni članak

To je bila teška odluka. Dino je otišao u Ukrajinu, a mi za sada nećemo s njim. Klinci su tek krenuli u vrtić u Zagrebu i ovdje im se sviđa. Ne želimo im u ovom trenutku ponovno mijenjati životnu sredinu. Idućih tjedana slijedi navikavanje na razdvojeni život što nam svima jako teško pada – rekla nam je Nives Drpić (29).

Bivši nogometaš GNK Dinama Dino Drpić (30) potpisao je ugovor s ukrajinskim prvoligaškim klubom Volyn Lutsk. Nives ga je nedavno ondje i posjetila u stanu koji je unajmio.

– Uvijek kad se vratim s puta potreban mi je trodnevni odmor. Ne izlazim iz kuće, ne javljam se na telefone i ne viđam nikoga – kaže Nives. Književnica dodaje da osim što se brine o sinu Leonu (6) i kćeri Taishi (4), piše novu knjigu. Zasad je napisala 20 stranica.

– Stala sam malo jer već tjednima nemam inspiracije. Užasava me pomisao da sjedim satima i buljim u laptop – govori Nives. Ovo ljeto je, kaže Drpić, izbjegavala ljude jer je bila u depresiji. Dodaje da se bila povukla u sebe, a sad joj se vratio osmijeh na lice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

AR
arjavas
09:23 02.11.2011.

SPISATELJICA \'??????

TW
Tex_Willer
09:26 02.11.2011.

da li je iznajmio ili unajmio stan??? nepismeni polunovinari koji se guraju među sisurde kojekakvih kvazi spisateljica i kvazinogometaša. užas

DT
dtr
09:11 02.11.2011.

To Dino onda dobro odradi posao - kada treba tri dana oporavka!?

Još iz rubrike Showbiz