POVRATAK NA SCENU

Nives Drpić ima novu pjesmu: "Moj mali Messi, daj me protresi"

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Nives Drpić ima novu pjesmu: "Moj mali Messi, daj me protresi"
15.02.2011.
u 13:20
U svom povratničkom singlu pjevačica pjeva o seksu s poznatim nogometašima te poziva Messija, Zlatana Ibrahimovića i Davida Villu da joj zabiju gol
Pogledaj originalni članak

Što li je samo Dino Drpić pomislio kada je čuo kako njegova supruga Nives Celzijus pjeva da vapi za time da joj nogometne veličine Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović i David Villa zabiju gol?! Dileme nas je brzo riješila bivša Playboyeva zečica koja u svom provokativnom povratničkom singlu pjevuši o seksu s poznatim nogometašima. I dok su mnogi odmah pomislili da Dino ne može zadovoljiti seksualne apetite svoje lijepe supruge i da ima razloga biti zabrinut, Nives nam je brže-bolje objasnila o kome zapravo pjeva.

– To je pjesma koju sam napisala prije nekoliko godina i koju pjevam Dini prije odlaska na utakmice. U njoj sam ga nazvala imenima najuspješnijih nogometaša kako bih ga što bolje motivirala. On je moj mali Messi – otkriva 29-godišnja pjevačica, spisateljica i model, ali prije svega najpoznatija hrvatska starleta. Do sada je, dodaje, to bila njihova interna šala, a sada je došlo vrijeme da je podijeli sa svojim obožavateljima. Jučer je u javnost procurila radna verzija pjesme, odnosno video u kojem Nives bez trunke šminke i s dubokim dekolteom pjevuši svoj novi hit.

– Pjesma će uskoro biti uglazbljena i najavit će moju novu knjigu koja će izaći za mjesec-dva – kaže Nives otkrivši tek da će se, kao i njezina prva knjiga “Gola istina”, za koju joj je za dlaku izmakla nagrada Kiklop, i ovaj put njezina priča vrtjeti oko svijeta nogometa i nogometaša u koji je starleta jako dobro upućena. Dino Drpić nedavno je iz njemačkog Karlsruhea prešao u grčki klub AEK pa Nives svome suprugu za sreću u novom klubu opet zavodljivo pjevuši: “Najbolji jesi, moj mali Messi, daj me protresi, danas je tvoj dan, nadigraj me u finalu, ti budi pobjednik jer ja gubiti znam, gol, zabij gol, daj mi gol, jer ti to možeš, uvijek do gola da uđeš i ja sam gola, najbolji zbilja, moj David Villa, noćas iz milja pehar ti prepuštam...”

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

OB
-obrisani-
18:22 15.02.2011.

Sto mi dajete minuse, pa bolja je od Janice? Ona se zeza, a vi ne kuzite. Pa koka je nasa najbolja nimfa. Nives mi te volimo mozda cak vise i od Severine, hahhhaaa......... Pustite koku da se zeza i da nas zabavlja, sto je tu lose? Nives pusa.

DU
Deleted user
21:33 15.02.2011.

Prorok je bio Ćiro Blažević koji joj je rekao u lice, u TV emisiji, da nije ni svjesna kako krasnog muža ima. Odnosno da nitko drugi to ne bi mogao izdržati...

OB
-obrisani-
07:30 16.02.2011.

..\"daj me potresi\". Potresi ti njega