veselo, veselo

Nives Celzijus slavi što se nije vratila u 'Ples sa zvijezdama'

Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
06.05.2019.
u 13:07
U sinoćnjoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' za povratak se borilo šest plesnih parova. Pobijedili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš, a Nives Celzijus to im nipošto nije zamjerila. Dapače, upravo suprotno!
Pogledaj originalni članak

S ostalih pet parova Nives Celzijus sinoć se borila za povratak u show ''Ples sa zvijezdama'' i iako nije prošla dalje, to ju je baš razveselilo!

Naime, voditelj Dalibor Petko objavio je snimku na kojoj Celzijus skače od sreće.

Foto: Screenshot

– Ovako se slavi neprolazak dalje – napisao je Petko i dodao kako je Nives apsolutna pobjednica.

Podsjetimo, Nives je sa svojim partnerom Mateom plesala slow fox i paso doble, a gledatelji su s velikim odobravanjem zapazili njezino izdanje u stilu Peggy Bundy, supruge Ala Bundyja iz popularne serije ''Bračne vode''.

Nicholas je komentirao Nives i Marka rekavši im da je ples bio poput pizze koja ima puno feferona te da su mu falili određeni sastojci za paso doble, koji im je bio prvi ples.

– Ja volim takvu pizzu – rekla mu je Nives. Drugi ples koji su odabrali Nives i Marko bio je slow fox, a Dinko je komentirao da je bilo dosta pogrešaka i da je to kod njih uobičajeno.

Foto: Screenshot

Povratak u show ostvarila je Sonja Kovač koja će se od sljedeće nedjelje ponovno natjecati s ostalim kandidatima za pobjedu u showu.

Pogledajte tko su plesni parovi u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama''

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.