Ponovo zajedno

Ništa od rastave: Glumica se predomislila i povukla zahtjev!

Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Megan Fox
Foto: Instagram
Megan Fox
Foto: Instagram
Megan Fox
29.04.2019.
u 23:38
Razlog za rastavu Meghan Fox i Briana Austina Greena bio je neusklađenost između poslovnog i privatnog života. Papire su predali 2015., ali sada je došlo do zaokreta.
Pogledaj originalni članak

Glumci Megan Fox i Brian Austin Green ipak se neće rastati.

Megan je odlučila povući zahtjev za rastavu, koji je podnijela 2015. godine, objavio je "People". Razlog je bio neusklađenost privatnog i poslovnog života glumaca, što je vodilo do čestih razmirica. No, nedugo nakon što su objavili da se rastaju, par je potvrdio da očekuje još jedno dijete.

Nepoznati izvor za "People" je rekao kako je Green sretan što se Megan predomislila te da se uvijek nadao da će odustati od razvoda. Oboje rade na tome da im brak uspije te su se stvari očigledno poboljšale.

Glumci su u braku devet godina i imaju troje djece - Journey River (2), Bodhi Ransom (5) i Noah Shannon (6). Par su nedavno uhvatili u šetnji, a zajedno će glumiti i u novom filmu "Dakota".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JE
Jednakost
06:53 30.04.2019.

Megan je avion, sto avion, ma zrakomlat.