čestitala mu na pobjedi

Nina voli tenis: Nakon Ivaniševića otkrila što joj se najviše sviđa na Đokoviću!

Foto: Instagram
Foto: Instagram Asos
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram Asos
16.07.2019.
u 17:53
Nina Badrić je na Instagramu objavila fotku s Novakom Đokovićem, a u opisu se prisjetila kako su se upoznali te je otkrila što joj se najviše svidjelo kod tenisača.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić nedavno se prisjetila pobjede Gorana Ivaniševića na Wimbledonu, a sada je čestitala i aktualnom pobjedniku Novaku Đokoviću.

Učinila je to na Instagarmu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotku, a u opisu se prisjetila kako su se upoznali te je otkrila što joj se najviše svidjelo kod tenisača.

Foto: Instagram

"Kakav kralj. Prije par godina imala sam izuzetnu čast upoznati ovog fantastičnog čovjeka i iznimnog sportaša. Oduševilo me je koliko je skroman pristojan i jednostavan. Svaka čast i kapa dolje što ispisuje povijest tenisa. Sjajan čovjek i izuzetan sportaš. Bravo za sve", napisala je Badrić koja je na Instagramu u opisu fotografije na kojoj su zajedno čestitala i Ivaniševiću: 

Foto: Instagram

"Kao da je jučer bilo, sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u tri sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu", prisjetila se pjevačica Nina Badrić na Instagramu dana koji će mnogima ostati u lijepom sjećanju.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MO
moškov
18:00 16.07.2019.

novac ...puno novaca....

T7
Toro. 71
18:01 16.07.2019.

Svoj svoga hvali!!

DU
Deleted user
19:02 16.07.2019.

Ma sitnica, najbolji tenisac na svijetu, a mozda ce biti i najbolji svih vremena.

Još iz rubrike Showbiz