Ponovno sama

Nina Violić prekinula s 19 godina mlađim glumcem

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Nina Violić prekinula s 19 godina mlađim glumcem
25.08.2016.
u 08:51
Udaljenost presudila
Pogledaj originalni članak

 Čini se da je udaljenost presudila vezi glumice Nine Violić (44) s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem, piše Story. Par je bio u vezi posljednjih godinu i pol, a pretpostavlja se da su prekinuli neposredno nakon njegova privremenog preseljenja u Sankt Peterburg, u kojem je dobio glumački angažman.

Par se upoznao u Beogradu kada je on postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a Nina gostovala s predstavom “Kako smo preživjele”. Kasnije su se često družili u Zagrebu i brzo je postalo očito da su nešto više od prijatelja. 

>> Nina Violić ljubi 19 godina mlađeg beogradskog kolegu?

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Retardo
Retardo
09:00 25.08.2016.

Srećom, ostaju joj "Nakurnjaci2016".

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
10:30 25.08.2016.

Propao je pokušaj! Srbi rade Hrvaticama male Srbe; doći će i vrijeme kada će Hrvati Srpkinjama raditi male Hrvate; jednom kada se ugasi udbašijska vladavina!

CA
Catalonia
10:01 25.08.2016.

Auuuu kakva steta