kako vam se sviđa?

Nina Kraljić objavila svoj prvi singl!

Foto: Dario Njavro/HTV
nina kraljić
Foto: Goran Jakuš/PIXELL
Nina Kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
nina kraljić
Foto: Nino Barhanović
nina kraljić
30.06.2015.
u 10:28
U Music Pubu Zlatka Turkalja pretpremijerno je jučer pustila svoj debitantski singl, dok ga se od danas može čuti i skidati putem Deezera i YouTubea
Pogledaj originalni članak

Nina Kraljić objavila je svoj prvi singl! Ono što je planirala, to je i ispunila. Mlada pjevačica ostala je potpuno vjerna svom izričaju - koji ju je i doveo do pobjede u showu "The Voice".

U Music Pubu Zlatka Turkalja pretpremijerno je jučer pustila svoj debitantski singl, dok ga se od danas može čuti i skidati putem Deezera i YouTubea.

Obožavatelji na njenom Facebooku puni su riječi hvale za ovu pjesmu - svakako drugačiju od onog što inače imamo priliek čuti od domaćih glazbenica. Sviđa li se i vama?

>>Nina Kraljić vraća se kući: Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se

>>Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TR
Trnjanec
11:24 30.06.2015.

Lijepo. Hvala na pjesmi.

ZS
zsazoo
12:01 30.06.2015.

Nina ima prekrasan glas i da telefonski imenik otjpjeva bilo bi supre - ali bi se ovi mogli malo potruditi i dati joj neku jaku pjesmu, da jakim tekstom, a ne neke osrednje pjesmice koje ce na onda izvlačiti svojim glasom. Nije pjesma loša, ali da je nije ona otpjevala bio bi to samo jos jedan pjesmuljak.

OK
okus
12:15 30.06.2015.

Ovaj pjesmuljak je u Nininom stilu. Izvrsna izvedba. Ma molim Vas skladatelje potrudite se za ovaj dijamant i napisite joj MOLIM Vas PRAVI SONG. Zahvaljujem s postovanjem.

Još iz rubrike Showbiz